هنگامی که به کارواش مراجعه میکنید، احتمالا این پرسش برای شما پیش آمده است که این آب چگونه علیرغم این فشار بالا میتواند عامل صرفهجویی باشد. کارواش صنعتی که با نام واترجت نیز شناخته میشود، ابزاری است که به کمک آن میتوان فشار آب را برای شستشو، به مقدار بسیار زیادی بالا برد.
این وسیله کاربردی باعث میشود که خودروها در کارواش با فشار بسیار زیاد و در عین حال حجم کمتری از آب شسته شوند تا هم مراحل شستشو آسانتر شود هم در مصرف آب صرفهجویی شده باشد؛ بنابراین در این مقاله تلاش میکنیم که کارواش صنعتی، کاربردها و اجزای آن را معرفی و سپس شما را با پمپ کارواش صنعتی که نقشی بسیار کلیدی را در این وسیله ایفا میکند، آشنا کنیم.
آشنایی با الکتروگیربکس هلیکال
کارواش صنعتی چیست؟
کارواش صنعتی (واترجت) دستگاه شویندهای بسیار قوی است که برای نظافت و تمیز کردن سطوح مختلف، تجهیزات و قطعات؛ در محیطهای صنعتی، نیمهصنعتی و خانگی مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه بر مبنای فشار آب خروجی، عملیات شستوشو و لایهبرداری را به بهترین نحو انجام میدهد و بهطور کلی از لحاظ جریان آب پرفشار ردههای مختلف تولید میشود تا نیازهای مختلف مشتریان را برطرف کند.
در واقع اصلیترین هدف از تولید این دستگاه پرکاربرد، رفع نیازهای گوناگون نظافتی در صنایع مختلف است که به کمک این روش بهینه و مقرونبهصرفه، پاشش پرفشار آب انجام میپذیرد. در توضیحی ساده میتوان گفت که پمپ کارواش زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که قصد داریم آب کمتری مصرف کنیم، یا به عبارت دیگر قصد صرفهجویی در آب را داشته باشیم بنابراین بدون شک بهکارگیری این دستگاه مکانیزه که توسط فشار بالای آب، در حجمی اندک به حذف آلودگیها میپردازد، نسبت به روشهای قدیمی و سنتی بهصرفهتر خواهد بود. گفتنی است که تجهیزات مورد استفاده در طراحی و تولید این دستگاه، تماما ساخت ایتالیا بوده و کیفیت و مقاومت بسیار بالایی دارند.
آشنایی با الکتروگیربکس شافت مستقیم
پمپ کارواش چیست؟
در این نوشته با کارواش صنعتی و کاربردهای آنها آشنا شدیم؛ اکنون شما را با یکی از اجزای بسیار مهم این محصولات، یعنی پمپ کارواش آشنا خواهیم کرد. عملکرد پمپ واترجت اینگونه است که انرژی مکانیکی دریافت کرده از الکتروموتور را به آب داخل دستگاه منتقل میکند تا با شدت و فشار زیادی، آلودگیها را از روی سطح پاکسازی کند.
میزان انرژی مکانیکی در این دستگاه بهقدری بالاست که آب معمولا کمترین سایش را با بدنه پمپ داشته و مستقیما به محیط مورد نظر منتقل میشود. گفتنی است که این اجزا دارای انواع و مدلها مختلفی هستند و هرکدام عملکرد خاص خود را دارد.
آشنایی با منبع تحت فشار امرا
کاربردهای کارواش صنعتی
انواع کارواشهای صنعتی کاربردهای گوناگونی دارند اما عمدهترین استفاده این محصول در شستشوی خودرو و قطعات صنعتی است. موارد زیر را میتوان از کاربردهای کارواش صنعتی نام برد.
1. راه اندازی یک کارواش
راهاندازی یک واحد کارواش در سطح شهر برای شستشوی خودروی شخصی شهروندان، یکی از پرکاربردترین موارد استفاده کارواشهای صنعتی است. با توجه به محدودیت افراد برای شستن ماشینهای شخصی، بهخصوص در شهرهای بزرگی مانند تهران، تاسیس یک کارواش میتواند سرمایهگذاری مطمئنی را رقم بزند.
2. شستشوی ماشین های سنگین و وسایل حمل و نقل عمومی
با استفاده از این وسیله صنعتی، شستن کامیونها، اتوبوسها و… سرعت و کیفیت بهتری میگیرد؛ بنابراین رانندگان خودروهای سنگین میتوانند با تهیه چنین پمپهایی، نیاز شخصی خود را مرتفع سازند.
3. شستشوی محوطه باز ساختمانهای بزرگ و پارکینگها
نظافت و شستشوی اماکن بزرگ همواره فعالیتی پردردسر و زمانبر است؛ بنابراین استفاده از یک پمپ کارواش میتواند سختی و مدتزمان این عملیات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.
در کنار سه مورد بالا که کاربردهای محبوبتری از کارواش صنعتی هستند، این محصول در عملیاتهای دیگری نیز مورد استفاده قرار میگیرد. نمای ساختمان، شستشوی قطعات و تجهیزات صنعتی، جرمگیری و زدودن لجن شبکه آب و فاضلاب، نظافت تاسیسات و تجهیزات مبلمان شهری، شبکه آبیاری کشاورزی و… مواردی هستند که میتوان از آن ها بهعنوان دیگر کاربردهای این پمپها نام برد.
آشنایی با منبع تحت فشار واتس
اجزای کارواش صنعتی
بهطور کلی این وسیله از چهار قسمت عمده تشکیل میشود:
1. پمپ کارواش
2. الکتروموتور
3. شاسی و کوپله (چرخ و دسته)
4. شیر فشارشکن
پمپ و الکتروموتور دو اجزایی هستند که مهمترین قسمتهای یک کارواش صنعتی را تشکیل میدهند. این مسئله که اکثر مدلهای این محصول به شیر آب متصلاند، اهمیت حضور یک پمپ فشارقوی را دوچندان میکند؛ به همین جهت در ادامه این نوشته تلاش میکنیم تا به معرفی این قسمت مهم و کاربردی بپردازیم.
موارد استفاده از پمپ کارواش
همانطور که از اسم پمپ کارواش صنعتی پیداست، این محصول موارد استفاده گوناگونی در صنعت دارد اما باید توجه داشت که استفاده از این پمپها تا مصارف خانگی هم پیش آمدهاند. شستشوی ماشینها، کف سالنها، راهروها، نظافت تاسیسات صنعتی و نظافت سطوح مختلف صنعتی مانند پتروشیمی، نفت سرامیک، لولهسازی و… از سایر موارد استفاده این پمپها بهشمار میروند.
کاربردهای پمپ کارواش صنعتی
با توجه به اینکه پمپها یکی از اجزای کارواش صنعتی هستند، در این قسمت میتوانیم به آنچه در معرفی کارواشها گفته شد، رجوع کنیم. راهاندازی یک کارواش، شستشوی ماشینهای سنگین و وسایل حمل و نقل عمومی و همچنین نظافت محوطه باز ساختمانهای بزرگ و پارکینگها محبوبترین کاربردهای این محصول هستند.
در کنار موارد بالا، استفاده در نمای ساختمان، شستشوی قطعات و تجهیزات صنعتی، جرمگیری و زدودن لجن شبکه آب و فاضلاب، نظافت تاسیسات و تجهیزات مبلمان شهری، شبکه آبیاری کشاورزی و…، از سایر کابردهای این وسیله صنعتی بهحساب میآیند.
خرید پمپ کارواش صنعتی
با توجه به گستردگی مدلها و کابردهای پمپهای صنعتی، شرکت های بسیاری در سراسر دنیا به تولید این محصول میپردازند و مدلهای گوناگونی از برندهای مختلف در بازار پمپ موجود هستند. انتخاب و تهیه مناسبترین مدل برای مصرف، نیازمند شناخت کاملی از این محصولات است که برای بسیاری از افراد امکانپذیر نیست؛ بنابراین در این زمینه توصیه میکنیم که از متخصصین کمک بگیرید.
بهترین راه برای بهرهمندی از خدمات متخصصین این حوزه، استفاده از مشاوره شرکتهای تخصصی است. اگر شما هم قصد خرید یا اطلاع از انواع مدلهای کارواش صنعتی، پمپ کارواش یا سایر تجهیزات صنعتی را دارید، میتوانید به وبسایت آب نیرو مراجعه کنید. گروه بازرگانی آب نیرو با بهرهگیری از نیروهای ارشد فنی و مهندسی خود، محصولاتی باکیفیت و منطبق بر استانداردهای جهانی را ارائه کرده است تا گامهای نوینی در عرصه صنعت ملی و بینالمللی کشورمان بردارد.
سخن پایانی
کارواش صنعتی که با نام واترجت نیز شناخته میشود، دستگاه شویندهای بسیار قوی است که به کمک پاشش پرفشار آب برای نظافت و تمیز کردن سطوح مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. پمپ کارواش، الکتروموتور، شاسی و کوبله و شیر فشارشکن اجزای اصلی تشکیلدهنده کارواشها هستند که بهدلیل اتصال اغلب آنها به شیر آب، نقش پمپها در انتقال انرژی مکانیکی به آب داخل دستگاه اهمیت بسیار زیادی پیدا میکند.
کاربردهای این وسیله صنعتی را میتوان در راهاندازی یک کارواش، شستشوی ماشینهای سنگین و وسایل حمل و نقل عمومی و همچنین نظافت محوطه باز ساختمانهای بزرگ و پارکینگها، نظافت نمای ساختمان، شستشوی قطعات و تجهیزات صنعتی، جرمگیری و زدودن لجن شبکه آب و فاضلاب، نظافت تاسیسات و تجهیزات مبلمان شهری، شبکه آبیاری کشاورزی و… دستهبندی کرد.