الکتروگیربکس هلیکال

الکتروگیربکس هلیکال

الکترو گیربکس هلیکال چیست؟

الکترو گیربکس هلیکال یکی از پر استفاده ترین انواع گیربکس در صنعت ایران می باشد این نوع گیربکس در دو دسته پایه دار و فنچ دار جای می‌گیرد. این گیربکس از چند شافت تهیه شده است کلاژ آن اتوماتیک است. چرخ دنده آن به صورت اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک می‌باشد. این گیربکس در ماشین های رالی و مسابقات این چنینی کارایی دارد. چون سرعت بالایی را به همراه دارد. در واقع گیربکس شافت مستقیم به فعال سازی و اتومات کردن دو گیربکس در یک مجموعه واحد کمک می‌کند. اتوماتیک بودن گیربکس هرچند سرعت و راندمان کار را بالا می‌برد، ولیکن وزن خودرو، اصطحکاک آن و… را بیشتر می‌سازد.

مزایای بکارگیری از الکترو گیربکس هلیکال

همان طور که بیان شد این دسته از گیربکس‌ها سرعت بسیار مطلوب و بالایی دارند. چرا که برعکس دیگر گیربکس های معمولی و تک شافت، حرکت شافت دوم این نوع گیربکس ها موقع تعویض دنده متوقف نمی‌شود. نکته مهم بعدی در زمینه بررسی مزایای این نوع از گیربکس‌ها دارا بودن نرمی خاصی است که در الکترو گیربکس‌ها نیز این حجم از نرمی وجود دارد. بعلاوه کاهش حجم سوخت هم از دیگز مزایای گیربکس شافت مستقیم است. این نوع گیر بکس ها روغن کارند و کمتر به صورت خشک کار می‌کنند.از مزایای دیگر بکارگیری گیربکس هلیکال این است که در صورتی که گردش محور خروجی در مقایسه با محور ورودی خیلی پایین تر است اما مقاومت در خروجی چندین برابر مقاومت در ورودی است. این جعبه نیز مانند گیربکس حلزونی و مکعبی هم به شیوه بدون فلنج هم به شیوه فلنج دار ساخته می شود.

در حالت فلنچ دار معمولا این گیربکس به شیوه بی واسطه با منشا ایجاد توان، کوپل می شود. برعکس حالت فلنج دار، در نوع بدون فلنج، این جعبه با تسمه پولی و گردش زنجیر به منشا ایجاد توان وصل می شود. در این حالات مقدار محوطه اشغالی جهت نصب وسعت می یابد. معمولا توان الکتروژن مطلوب ترین انتخاب جهت کوپل شدن با این گیربکس است.

پس به طور کلی مزایای بکارگیری از گیربکس شافت مستقیم بدین شرح می باشد:

  • آرام و کم نویز بودن
  • عدم توقف هنگام تعویض دنده
  • نرمی
  • کاهش حجم مصرفی سوخت و عمر بالا
  • راندمان و سرعت زیاد
  • تعمیر راحت و در دسترس
  • فضای کافی داشتن برای روغن کاری و تمیز کردن و…

از جمله مزایای گیربکس هلیکال هستند.

اجزاء الکترو گیربکس هلیکال

اجزاء الکترو گیربکس هلیکال گاهی چند محوره است و گاه به صورت پینیون تولید و عرضه می‌گردد. با توجه به اینکه هلیکال یک طبقه ای است یا چند طبقه ای، اجزاء آن به تناسب طبقات خواهد بود که عبارتند از:

  1. تعدادی چرخ دنده از نوع جناغی یا هلیکال
  2. پینیون ورودی
  3. پینیون خروجی شافت
  4. بلبرینگ
  5. سوپاپ هوا
  6. پوسته گیربکس
  7. واشر
  8. سیل آب بند و…

برای خرید الکترو گیربکس هلیکال ، و استعلام قیمت الکترو گیربکس هلیکال از نمایندگی الکترو گیربکس هلیکال ، پاسارگاد صنعت در تماس باشید.

الکتروگیربکس هلیکال