گیربکس های هیدرو موتور از سری محصولاتی است که توسط مجموعه تکنو سعدی با بهترین قیمت و ارائه ضمانت به فروش می رسد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
گیربکس هیدرو موتور (Hydromotor Gearbox)
در تمامی صنایع از جمله صنایع سنگین و نیمه سنگین وجود تجهیزات و ادوات در کنار پرسنل همواره ستون اصلی تولید محصولات را به شمار می روند. تجهیزات شامل الکتروموتورها و گیربکس ها,اینورتر,نوارنقاله و … همگی در یک مسیر و هدف مشخص در تولید محصولات نقش دارند.
در این باره بیان می گردد که وجود یک دستگاه به نام هیدرو موتور در صنایع شناخته شده و دارای قابلیت هایی نیز می باشد.
عبارت هیدرو موتور یا موتورهیدرولیک به نوعی از وسیله یا ابزاری در صنعت گفته می شود که عمل دوران و چرخش را انجام می دهد,این وسیله نیروی لازم جهت ایجاد چرخش را به وسیله فشار روغن(روغن هیدرولیک)بدست می آورد.
اساس کار این نوع موتورها به این صورت است که سیال(روغن) در محفظه موتور وارد شده و به دلیل وجود پره ها(تیغه,چرخ دنده)فشارروغن باعث به حرکت در آمدن پره ها شده و عمل چرخش در خروجی شافت هیدروموتور امکان پذیر می گردد.
به عبارت دیگر این وسیله (هیدروموتور) نیروی حاصل از فشار روغن هیدرولیک را به نیروی چرخشی تبدیل می کند.
به طورکلی اساس کار این نوع موتورها به وسیله ساختار طراحی شده خاصی است که در داخل آنها قرار دارد و دارای عملگرهایی هستند که آنها را در 3 رده متفاوت و اصلی قرار می دهد.
هیدروموتورها در سه گروه اصلی شامل:
هیدرو موتور پمپ دنده ای :که ساختاری تقریبأ مشابه با پمپ های دنده ای دارند و چرخ دنده ها با یکدیگر درگیر هستند و هر چه میزان چرخ دنده ها بزرگتر باشد به همان نسبت گشتاور خروجی بیشتری و سرعت خروجی کمتری خواهند داشت.حداکثر سرعت در این نوع هیدروموتور ها 1000 دور بر دقیقه می باشد.
هیدرو موتورپیستونی:از لحاظ تشابه شبیه به پمپ های پیستونی بوده,از مزیت های این نوع موتور می توان به گشتاور بالا,شتاب زیاد و عمر مفید نسبتأ بالای آنها اشاره کرد.
این نوع هیدروموتور خود دارای دو گروه مستقل می باشد که شامل:
هیدروموتور پیستونی با جابجایی ثابت
هیدروموتور پیستونی با جابجایی متغیر
این نوع هیدروموتورها دارای گشتاور نسبتأ بالا,شتاب اولیه بالا و سرعتی نزدیک به 5000دور بردقیقه را دارند.از قابلیت های مختص در سری هیدروموتورپیستونی با جابجایی ثابت می توان به امکان چرخش در دو طرف اشاره کرد.
هیدرو موتور پره ای: در این نوع موتور صفحه ای دایره شکل وجود دارد که دارای چندین شکاف یا به اصطلاح شیار بوده که تعداد این شکاف یا شیارها به نوع طراحی و نیازمورد نظر بستگی دارد.در داخل هر شکاف تیغه هایی تعبیه شده که به وسیله فنرهایی که پشت آنها قرار دارد تیغه ها را همواره به سمت بیرون هدایت می کنند.
این نوع موتورها به دلیل استفاده از روغن در شرایط کاری خاصی قرار دارند که باید در زمان انتخاب به موارد مهمی توجه داشت که شامل:
-بیشترین سرعت و بیشترین دبی مجاز عبوری روغن از موتور
-مقدارثابت گشتاور بر اساس Nm/bar
-مقدار حجم جابجایی روغن بر اساس سانتی مترمکعب
-حداکثر گشتاور
از هیدرو موتور ها به طور وسیعی در صنایعی نظیر
*صنایع کشاورزی
*صنایع خودروسازی
*صنایع سیمان
*صنایع شیمیایی
*صنایع فولاد و اصولأ دستگاههایی که با سیستم هیدرولیک کار میکنند و نیاز به هیدروموتور در آنها لازم دیده می شود.
در ساختار هیدروموتورها برای شافت خروجی آنها اصولأ از دو نوع شافت استفاده می شود که می توان به شافت هزارخاری و شافت تک خار اشاره کرد.
هیدروموتورها را می توان به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم در صنایع به کار گرفت, اما کارکرد آن شبیه گیربکس های شافت مستقیم نیست. زمانی که لازم باشد هیدروموتور به صورت غیرمستقیم در تجهیزات به کاربرده شود از دیگر تجهیزات صنعتی نظیر گیربکس صنعتی استفاده می کنند.
استفاده از گیربکس ها این امکان را به کاربر می دهد تا بتواند میزان سرعت دورخروجی و گشتاور هیدروموتور را بخوبی کنترل نماید.
در صنایع به منظورکوپل شدن با هیدروموتورها گیربکس هایی با برندهای متفاوتی در بازار وجود دارد که دارندگان صنایع از آنها در ساخت دستگاههای خود استفاده می کنند.
از شرکت های به نام و مطرح در زمینه تولید این نوع گیربکس(گیربکس هیدروموتور) می توان به مجموعه تکنو سعدی اشاره کرد که در تولیدات خود اقدام به تولید انواع گیربکس های خورشیدی با ورودی هیدروموتور نموده است.